For å styrke beredskapen i samfunnet oppfordrer DSB alle til å være forberedt på å klare seg selv i tre dager. Denne uka får du en brosjyre i posten med konkrete forslag til hva du bør ha i hus.

Vi får en del henvendelser som gjelder adressering, veinavn og tildeling av husnummer. Vi har nå oppdatert informasjon på nettsiden vår.

Her kan du lese mer om status og fremdrift i adresseringsprosjektet.

Folkemøte med presentasjon av visjonen for Tettstedsutvikling Noresund - Kommunedelplan Norefjell 2019-2035 avholdes på kommunehuset mandag 3. des kl. 18.00-20.30. Velkommen!

Teknisk sektor melder at det på onsdag 28.november vil bli korte perioder med redusert vanntrykk for abonnenter på Noresund i tidsrommet 10-14. Vannet kan også bli noe misfarget. Dette skyldes en kapasitetsprøve i forbindelse med nytt sprinkleranlegg på Kryllingheimen.

Vi beklager ulempene dette måtte medføre.

På grunn av tekniske utfordringer så uteble dessverre live streamingen av kommunestyremøte den 22.11, men møtet ble filmet, og her finner du lenke til opptaket og møtedokumentene.

Kommunestyret har vedtatt at alle kommunestyremøter nå skal streames live på nettet via hjemmesiden vår. Fra og med torsdag 22.11.18 er vi igang med live sending.

Her ser du kommunestyret direkte

Møtetidspunkt: kl 19:00

Agenda:

Det vil bli en orientering av flyktningkonsulent Grethe Ødegård om flyktningsituasjonen i kommunen (vurdering av unntatt offl §13.)

Neste års budsjettforslag vil bli presentert for kommunestyret.

Her finner du sakspapirene

Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier (tidligere Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom).

For søkere: Det søkes om tilskudd gjennom Bufdirs søknadsportal. Søknadsskjemaet publiseres senest 16. november i søknadsportalen. Søknadsfristen er 10. desember 2018.

Her finner du mer informasjon om tilskuddordningen og søknadsskjema.

Omkring 5. desember vil alle landets husstander motta en brosjyre om egenberedskap fra DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap). Brosjyren inngår i kampanjen "Du er en del av Norges beredskap".
Målet er å styrke befolkningens bevissthet og kunnskap om å ivareta egen sikkerhet ved hendelser og kriser som rammer kritisk infrastruktur.

Lailia Strand er kveldens lokale gjest når LIFEGAME kommer til Krøderen samfunnshus, onsdag 14. november!

Hun har blant annet kommentert kongens 70-årsdag på tysk tv for en av landets største kanaler. Journalist og hoffreporter Laila Strand er født og oppvokst i Krødsherad, men har bodd i Oslo en rekke år. Nå er hun pensjonert og tilbake i hjembygda.
Forestillingen LIFEGAME er Brageteatrets første forestilling i Krødsherad rettet mot et voksent publikum. Vi ser frem til å bli bedre kjent med Laila denne kvelden og er spent på å dykke ned i hennes minner.
For  hvem var hun som fjortis? Hvordan var foreldrene hennes? Og husker hun sitt første kyss?

– Dette og mere til kan vi få svar på onsdag 14. november.

Lurer du på hvordan det ser ut når vi lager teater av folks liv? Her er en smakebit fra generalprøven på forestillingen

Det er noe ekstra klor i vannet nå i Noresund. Normalt klorer vi litt, men det har blitt regulert inn noe ekstra klor tidlig denne uken. Vi har stoppet kloringen nå. Etter hvert som det tappes vann vil mengden reduseres. Tapper man litt ekstra vann, så vil man bli kvitt kloren raskere.

Vi måler mengden og følger med.

Informasjonen er videreformidlet av teknisk sektor.