Bygdekinoen kommer til Krøderen samfunnshus torsdag 17.11. Vi kan love deg både julestemning og actionscener i ett fantasiunivers.

Kl.18:00 - Teddybjørnens Jul (Tillat for alle) - kjøp billetter på nett her

Kl.20:00 - Black Panther: Wakanda Forever (12 år) - kjøp billetter på nett her

Her finner du filminformasjon

Veien blir stengt mandag til fredag uke 45 - 47

Tidspunkt: fra. kl. 08.00 til kl. 16.00.

Krødsherad kommune skal rehabilitere deler av veien, dette dreier seg om masseutskifting, isolering og drenering og asfaltering.

Veien blir stengt for all biltrafikk i de oppgitte tidsrommene.

Ved akutte hendelser med behov for ambulanse eller brannvesen vil veien åpnes så fort det er praktisk mulig.

Kontaktinfo til Entreprenør: tlf. 92037045 eller 45660857

Det er ca. 10 år siden sist, men torsdag denne uken var det invitert til bispevisitas på kommunehuset og på kryllingheimen. Bispefølget bestod av biskop Jan Otto Myrseth, prost Erik Haualand, kirkefagsjef Michael Onsrud, sokneprest Sorle S. Hovdenak og kirkeverge Truls Glesne.

Ordfører Knut Martin Glesne, kommunedirektør Stig Rune Kroken og rådgiver for oppvekst og kultur Børre Jensen stod for mottagelsen på kommunehuset. Over en utmerket lunsj, levert av kjøkkenet på Kryllingheimen, innledet Ordfører`n med å takke for at Krødsherad er prioritert med å ha sokneprest i bygda.

Samarbeid og en samlende kirke

Rundt bordet ble det snakket om forholdet mellom kirken og kommunen, vedlikehold av kirkebygg, frivilligheten og samarbeid, og bistand til konkrete løpende oppgaver i kirken. Samarbeidet med andre kommuner rundt oss, at kirken er en folkekirke som fungerer samlende for alle i bygda var også ett tema.

Besøkte både Kryllingheimen og menighetsrådet

Biskopen og følget hans fikk en travel torsdag. Før besøket på kommunehuset var det avlagt besøk på Kryllingheimen. Torsdag kveld fikk de overvære korøvelse med regndråpene, og deltok i møte med menighetsrådet.

Visitasforedrag søndag 6.november

Søndag 6.november gjester biskopen Olberg Kirke, der vil det være visitasforedrag under kirkekaffen i kirkestua.

Vi takker for besøket og ønsker dere alle velkommen tilbake.

Krødsherad kommune og Krøderen velforening takker alle som møtte opp til innspillsverksted og folkemøte på Krøderen samfunnshus tirsdag 1. november.

Stort engasjement, kreative innspill og gode samtaler og diskusjoner preget en stor forsamling av Kryllinger i alle aldre fra hele bygda.

Under folkemøtet presenterte kommunene og velforeningen programmet og bakgrunn og mål med arbeidet, mens arkitektkontoret DRMA presenterte funn fra studien og et sett av foreslåtte strategier for å oppnå visjonen. Presentasjonene som ble brukt i møtet, finner du nederst i denne saken.

Er det ellers ting du lurer på, kan du kontakte prosjektansvarlig Jørgen Moe i Krødsherad kommune.

Bygdekinoen kommer tilbake, det snurres film på Krøderen samfunnshus torsdag 03.11.

Kl.18:00 - Lille Ville Krokodille (6 år) - Kjøp billetter på nett her

Kl. 20:00 - Smile (15 år) - Kjøp billetter på nett her

Her kan du se hele filmprogrammet

Har du begynt med egenberedskap? Med enkle grep blir du bedre rustet til å klare deg selv i minst tre døgn i en krise.

Det nærmer seg møte nummer to i rekken av innspillsmøter i forbindelse med arbeidet med ny mulighetsstudie for tettstedet Krøderen i Krødsherad kommune.

Sett av tirsdag 1. november klokken 18:00 i Samfunnshuset på Krøderen

Vi har fått veldig mye å arbeide med, og det er kan med sikkerhet sies at vi har funnet «mye gull». Kreativitet, utfoldelse, men også evnen til å prioritere preget forrige møte. Rådgiverne fra DRMA har oppsummere arbeidet så langt, og vil presentere det for oss alle i forbindelse med det annonserte folkemøtet på Krøderen samfunnshus den 1. november klokken 18:00 til 20:00.

Oppsummeringen publiserer vi sammen med annet underlag, på kommunens hjemmeside i forkant av arrangementet.

Vi håper du kan sette av tiden sammen med oss, og vi ville satt stor pris på om du hjalp oss å spre både invitasjonen og annen informasjon.

Snaut 100 mennesker møttes til det første folkemøtet. Vi håper at Samfunnshuset er den 1. november!

Alle er velkomne, men vi ville satt pris på å høre fra deg på forhånd. Det hjelper oss til å planlegge og være forberedt, og det hjelper deg til å følge med på ev. endringer, og ikke minst følge prosessen videre.

Meld deg gjerne på via facebookarrangementet vårt her

Kommunestyret møtes i morgen for et ekstraordinært møte. Fra kl. 13.00 til kl. 16.00 er det budsjettsamling. Sakslisten begynner kl. 16.00

Sakspapirene finner du her.

Møtet kan følges direkte her.

I etterkant av møtet kan du se opptaket her.