Kontakt oss

Krødsherad kommune har sentralt postmottak, det vil si at all post stilet til kommunen åpnes av servicetorget på kommunehuset. Derfra distribuseres posten videre gjennom kommunens arkivsystem til rette saksbehandler. 

Er du usikker på hvem i kommunen du skal henvende deg til? Ring servicetorget på tlf: 32 15 00 00, og de vil lede deg til rette vedkommende.

Du kan også sende en e-post til sentralt e-postmottak: krodsherad.kommune@krodsherad.kommune.no

Send post til Krødsherad kommune

Send elektronisk post

Les mer om eDialog her.

Post over disk

Ønsker du å levere post over disk, er raskeste vei til saksbehandler å levere posten til servicetorget på kommunehuset. Her er det kort vei til kommunens sentralarkiv.

Tenk på følgende før du sender post til oss

All post til og fra kommunen er offentlig, om den ikke er taushetsbelagt. All post som er offentlig kommer på postlisten. Det betyr at du kan finne ditt brev omtalt, sitert eller gjengitt i sin helhet i avisen eller på nyhetene. E-post er ingen trygg forsendelse, send derfor ikke sensitive opplysninger i e-post. Den kan bli hentet av andre før den kommer frem til mottaker, havne på feil adresse eller lignende. Bruk sikker innlevering av post med eDialog.

Fakturaadresse
  • Ringnesveien 10
  • 3536 Noresund
  • Organisasjonsnummer
    964 962 855
  • Bankkontonummer
    2351 09 55234
  • Kommunenummer
  • 3046

Alle fakturaer skal sendes på EHF-format til org nr: 964962855 (ELMA, aksesspunkt Visma)

Alternativt kan de sendes til fakturamottak@krodsherad.kommune.no

Post til deg

Krødsherad kommune sender posten elektronisk. Posten går til innbyggerens valgte postkasse om det er Altinn, digipost eller eBoks. Virksomheter og organisasjoner får all elektronisk post i Altinn.

Innbygger

Som innbygger anbefaler vi deg å opprette digipost eller eBoks, slik at du mottar posten i din egen digitale postkasse. De fleste offentlige virksomheter sender mer og mer post til digipost eller eBoks, slik at du vil ha god nytte i tiden fremover av at du opprettet postkassen. Opprett digital postkasse på norge.no.

Velger du å få posten i Altinn, vil den bli sendt til deg på papir om du ikke henter den digitalt innen to dager. Å få posten på papir vil ta noe lengre tid enn om du mottar den elektronisk.

Ønsker du ikke å være digital kan du reservere deg i kontakt- og reservasjonsregisteret ved å logge på nettsiden norge.no eller ringe 800 30 300.

Virksomheter

Virksomheter og organisasjoner mottar all elektronisk post i Altinn og kan heller ikke reservere seg. Det er daglig leder eller styreleder som er tildelt roller i Altinn, men ved å delegere roller kan man styre hvem som kan hente post i Altinn på vegne av virksomheten/organisasjonen. 

Kontaktinfo

Krødsherad kommune
Sentralbord
E-post
Telefon 32 15 00 00

Ringnesveien 10

3536 Noresund

Åpningstider

 

 

 

 

Adresse

Krødsherad kommune

Ringnesveien 10

3536 Noresund