Bygdekinoen kommer til Krøderen samfunnshus 23.september.

Kl. 18:00 - PAW patrol (Tillatt for alle)

Kl. 20:00 - After We Fell (12 år)

Her kan du se filmprogrammet og bestille billetter på nett

• Forestillingene er forbeholdt innbyggere i kommunen og tar imot max 40 besøkende pr.visning.

Torsdag 23.09.2021 møtes kommunestyret til møte på Sole Gjestegård kl. 17:30. Umiddelbart etter kommunetyrets møte møtes styringsgruppa for skole, estimert tidspunkt for møtestart er 20:00/20:30.

Her finner du sakspapirer til kommunestyremøte

Her finner du sakspapirer til styringsgruppemøte skole

Det har jo vært stortingsvalg denne uken og elever i Krødsheradskolen har naturligvis også engasjert seg i valgprosessene.

Krødsherad kommune tilbyr frem til 15. desember 2021 gratis klima- og energirådgivning til sine innbyggere.

Dette omfatter blant annet:

• Energianalyse av din bolig på nett
  • Rådgivning på telefon og e-post
  • Digital befaring med energirådgiver (begrenset tilbud)
  • Informasjonsmøte om smarte klima- og energitiltak, sykkel og elbillading

Torsdag 16.09.21 møtes formannskapet til møte i kommunestyresalen med møtestart kl. 09:00.

Av smittevernhensyn så er det ikke åpent for tilhørere. Det vil bli tatt lydopptak fra møte, som vil bli lagt ut her i etterkant.

I etterkant av formannskapets møte vil det bli avholdt styringsgruppemøte for skole. Det vil også bli tatt lydopptak fra dette møtet, som legges ut her i etterkant.

1123 innbyggere brukte stemmeretten sin, dette er en nedgang på 2,9 prosentpoeng fra 2017.

Her kan du se valgresultatet for Krødsherad.

Nå kan ditt lag eller forening søke kulturmidler.

Husk at søknadsfrist er 1.oktober.

Her kan du lese brev som er sendt ut til alle lag og foreninger i Krødsherad. (PDF, 142 kB)

Her finner du elektronisk søknadsskjema

Vi ser helst at søknadsprosessen går elektronisk, men har du ikke mulighet til dette, så finner du papirbasert søknadsskjema her (DOCX, 35 kB)

Bygdekinoen snurrer film igjen på Krøderen samfunnshus 09.september.

Kl. 18:00 - Clue: Maltesergåten

Kl. 20:00 - a-ha The MovieSe hele filmprogrammet og bestill billetter på nett her

- Smitten er økende, mest blant barn og unge. Jeg anbefaler derfor nå barn, unge og voksne i kommunen vår å følge disse rådene;

💚 Møt færre personer. Hold deg til samme vennegruppe.

💚 Møt andre utendørs fremfor innendørs i fritiden din.

💚 Unngå fysisk kontakt.

💚 Store fester frarådes, og bør eventuelt skje i den faste vennegjengen. Hører dere på musikk sammen, så ikke spill høyere enn at dere kan snakke vanlig sammen med 1 m avstand. Unngå roping.

💚 Bruk munnbind når du er på buss eller på butikken - hvis du ikke kan holde avstand til andre.

💚 Vær hjemme hvis du er syk, også ved milde symptomer. Test deg så raskt som mulig.

💚 Ta imot tilbud om vaksinering

Takk for at du bidrar💚

Det vil foregå en markering for å minnes tre unge brødre som på tragisk vis mistet livet. Her vil det være mulighet for å tenne lys eller legge ned blomster til minne og symbol på støtte til alle pårørende.

Markeringen vil finne sted mandag 6/9 kl 19.00-20.00 ved selve ulykkesstedet. Det vil bli manuell dirigering på stedet av Vegvesenet. IKKE møt opp før kl 19.00, vegsperringene MÅ på plass før markeringen begynner.

Parkering skjer etter anvisning på stedet av ansatte i Vegvesenet.

I en tid med økende Covid 19 smitte flere steder er det uhyre viktig at smittevernreglene ivaretas.

Tilsted vil ordførere fra begge kommunene, personer fra kriseteamet og ledelse fra Vegvesenet være.

Merete Gandrud & Knut Martin Glesne

Ordfører i Flå & ordfører i Krødsherad.