Her finner du planer som er ute til offentlig ettersyn.

Gå inn på lenkene nedenfor for å se høringsdokumentene for hver enkelt plan.

Kommunedelplan Norefjell

Reguleringsplan Ulakollen

Reguleringsplan Redalen pukkverk
 

Onsdag 17.04.2019: Morgensvømming 06:30 - 08:00 (som normalt).

Torsdag 18.04.2019: Stengt. 

 


 

 

Kommunehuset har følgende åpningstider i påsken:

Mandag 15.04.19: 08:00 - 15:30

Tirsdag 16.04.19: 08:00 - 15:30

Onsdag 17.04.19: Stengt

Krødsherad kommune ønsker alle en riktig god påske.

 

Her finner du oversikt over viktige telefonnummere 

Hvordan er bredbåndstilbudet hos deg?

For å dokumentere bredbåndsdekninga i regionen ønsker vi at så mange som mulig måler netthastigheten hjemme hos seg selv. Målingene vil brukes i utarbeidelsen av en bredbåndsplan for Midt-Buskerud og søknader om statlige midler for videre bredbåndsutbygging i regionen.

Du kan måle din nettfart hjemme ved å laste ned applikasjonen «Nettfart mobil» fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet. Bruk nettbrett eller mobil med GPS-posisjon påslått. Mobilen eller nettbrettet du bruker til å måle hastigheten må være tilkoblet ditt trådløse hjemmenett (WLAN). For å få en mest mulig nøyaktig måling bør du stå nærme routeren og sørge for at annet utstyr ikke laster opp/ned, eventuelt er avslått.

For mer info, se Nettfart sine hjemmesider: www.nettfart.no

For sommeren 2019 (uke 26 – 33)

·         Ny bestillingsrute Noresund – Hønefoss: 2 avganger t / r på hverdager.

·         Linje 105 (Åmot – Eggedal – Bergshameren): de 2 avgangene t / r på hverdager endres fra bestillingskjøring til å bli kjørt med ordinær rutebuss.

·         Linje 110 (Vikersund – Noresund): avgangen t / r på hverdager endres fra bestillingskjøring til å bli kjørt med ordinær rutebuss.

 

 

Formannskapet vedtok i møte 04.04.19 å legge «Kommunedelplan for Norefjell» ut til offentlig ettersyn etter PBL §11-4.

 

Formålet med planen er og fastlegge overordnede rammer for videreutvikling av Norefjellplatået, samt Noresund tettsted. Planen skal underbygge at Krødsherad er en reiselivskommune med Norefjell som kommunens viktigste reisemål. Målet er å styrke attraktiviteten, verdiskapingen og helårsbruken av Norefjell. 

 

Høringsdokumentene finner du her

 

Med hjemmel i Vegtrafikklovens § 7 innføres telerestriksjoner på kommunale veger i henhold til vegliste for Krødsherad kommune fra mandag 1. april 2019 kl 08:00. 


Dyretransport, bergingsbiler som må bistå ved trafikkulykker, brannbiler, busser i rute, bokbussen, renovasjonsbiler og elverkets biler som må bistå ved feilretting, er unntatt fra restriksjonene. 


Sektor Teknisk Drift og Utbygging

Kommunen har ansvaret for tildeling av offisiell adresse, herunder navnsetting, nummertildeling og adressemelding til Matrikkelen. Krødsherad kommune vedtok i kommunestyre 17.12.2015 at det skal innføres veiadresser.

Det er opp til deg å sjekke at alt er i orden, og legge inn det du måtte ha av endringer som skatteetaten ikke har fått med seg: Aksjetap, boligsalg, inntekter fra utleie av eiendom, pendlerfradrag og lignende.

Her finner du sakspapirer til møtet den 21.03.2019

Her kan du se kommunestyret live fra kl 19:00.