Krødsherad skole har gleden av å invitere til julemarked, torsdag 15.12.22 kl. 16:00-19:00. 

Velkommen til julemagi.

 

Torsdag 1.desember ruller bygdekinoen igjen inn mot Krøderen samfunnshus. Denne kvelden kan vi ikke love dere julestemning, men vi lover alt fra actionfylt eventyr til varulver. 

 

Hvert år skal det deles ut en frivillighetspris som skal anerkjenne, synliggjøre og motivere frivilligheten i kommunen. 

Juryen har talt, blant 9 nominerte kandidater, er det Aud Landsverk som ble kåret til vinner av årets frivillighetspris i Krødsherad. Prisen ble delt ut under frivillighetsgallaen på Olympique i går torsdag 24.11.22. Varaordfører Andreas Kagiavas Torp stod for overrekkelsen. 

Frivilligheten er en enorm ressurs

 - Frivilligheten står sterkt i Krødsherad, utallige dugnadstimer blir lagt ned hvert eneste år gjennom frivilligheten. I mine øyne viser dette at vi som innbyggere i Krødsherad bryr oss om hverandre, og ønsker oss det beste for hverandre. Vi står på for hverandre og gjør hverandre gode. Frivilligheten i bygda er en enorm ressurs som ikke kan tallfestes eller verdsettes høyt nok, sier varaordfører Andreas Kagiavas Torp.  

 

I dag 24.11.22 har formannskapet i krødsherad kommunen fått tilsendt mulighetsstudie for stedsutvikling Krøderen som er utarbeidet sammen dere. Det er en passende anledning til å takke alle dere som har bidratt til det vi mener er en innsiktsfull, spennende og god studie av Krøderen sine mange muligheter for videre utvikling av et bærekraftig lokalsamfunn i bygda vår.

Norefjellregionen lanserer digital bærekraftshub for å sikre tettere samarbeid med innbyggere og næringsliv.

Testarena Norefjell har de siste årene posisjonert seg som verdensledende innen bærekraftig mobilitet, med studiebesøk fra både inn- og utland. Nå er nettsiden Seopptilnorefjell.no lansert, siden skal fungere som en digital bærekraftshub for videre satsing. 

Den 27.10.2022 vedtok Kommunestyret i Krødsherad en lokal strømstøtteordning for lokalt næringsliv i Krødsherad. Totalrammen for strømstøtte til næringslivet er satt til fire millioner kroner.

Her finner du sakspapirene fra kommunestyremøte.

Søknadsskjema finner du her

Den 27.10.2022 vedtok Kommunestyret i Krødsherad en lokal strømstøtteordning for fastboende innbyggere i Krødsherad.

Her finner du sakspapirene fra kommunestyremøte.

 

 

NB: Foredraget blir dessverre utsatt på grunn av sykdom.

Hør foredraget som setter livet i perspektiv! Forebyggende helse, Krødsherad skole og FAU legger til rette for, og inviterer til foredragskveld med Simen Almås.

Sted: Krøderen samfunnshus

Dato: 23.november 2022,

Tid: kl.18:00-19:30.

Det er gratis inngang, ingen påmelding er nødvendig. 

 

Søndag 27. november kjøres juletog på Krøderbanen, det blir servering av gløgg og pepperkaker og du kan bli med på den tradisjonsrike julegrantenningen på Krøderen stasjon. Dette blir en stemningsfull innledning på adventstiden!