På grunn av sykefravær ved Noresund legesenter så er kapasiteten betydelig redusert, ventetid må påregnes. 

Vi ber om at innbyggere ikke ringer direkte til legene privat, men at alle henvendelser gjøres til tlf: 32150900 i legesenterets åpningstid. 

Kommunen er i gang med prosessen med å sette inn vikar.  

Husk at du som pasient kan legge inn ønsket tidspunkt for legetime og fornye resepter via helsenorge.no.

 

Her finner du mer informasjon om legesenteret

Alle ansatte i Krødsherad skolen ønsker elever og foreldre velkommen til nytt skoleår. 

Her er oversikt over når det er tid for oppmøte:

Onsdag 17/8: 6-10.trinn møter kl.08:30

Torsdag 18/8: 2-5.trinn møter kl.08:30

Torsdag 18/8: 1.trinn møter kl.08:45 bak i skolegården. 

Vi ønsker dere alle masse lykke til med skolestart!

 

 

I forbindelse med Krøderbanens 15 års jubileum - les om jubileet her, så arrangerer MS "Kryllingen" jubileumscruise. Denne dagen kan du reise med enveis billett fra Noresund til Krøderen, tur/retur og/eller blir med på jubileumstapas med båttur. 

Her finner du informasjon om turene, priser, påmelding og bestilling.

Ship o hoi og god tur. 

Den 13.august feirer Krøderbanen 150 år. Det er ett flott program for dagen med både jubileumstog, taler og konserter. Vi håper du har lyst til å feire vårt jubileum med flagg på stasjoner og langs banen. Velkommen!

Hoveddelen av jubileet vil være ved Krøderen stasjon med taler og underholdning. Konsertene vil være ved Krøderheimen og første artist ut er Sigrid Fossan etterfulgt av Droslum Stasjon. Konsertene er gratis for publikum.

Samme dagen ruller damene i Tour of Scandinavia gjennom kommen vår og opp til Norefjell - les mer her

MS "Kryllingen" arrangerer jubileumscruise den 13.august. Her kan du seile med en engangsbillett fra Noresund til Krøderen eller tur/retur. Du kan også bestille jubileumstapas med båttur - her finner du informasjon om jubileumscruise med MS "Kryllingen"

Tour of Scandinavia er et skandinavisk etapperitt på sykkel for damer på World Tour-nivå (høyeste nivå) som går gjennom tre land: Danmark, Sverige og Norge.

Løpet er en videreutvikling av Ladies Tour of Norway, og arrangeres for første gang 9.-14.august 2022 med start i København og løyper via Sverige til Norge og mål i Halden. Rittet holdes over 6 dager med 6 etapper. 21 lag med 6 rytter i hvert kommer til å delta.

Hele verdenseliten har meldt sin ankomst, og rittet kan følges på TV over hele verden både på vanlige TV-kanaler og digitale plattformer.

Bli med på folkefest i bygda når damene i tour of scandinavia ruller over kommunegrensen vår lørdag 13.august.  Dronningetappen med stigningen opp til mål på Norefjell er rittets mest avgjørende bakke. Nedenfor finner du lenke til oversikt over hele etappen, tidspunkter for når de passerer hvor og programmet for dagen i vår region. 

Vi oppfordrer alle innbbyggere, besøkende, hyttekryllinger og lag/foreninger å stille med norske flagg og la dagen bli en stor fest for bygda denne dagen. 

Samme dag skal det feires at Krøderbanen er 150 år - her finner du programmet for festen på Krøderen. 

Folkehelseinstituttet råder de som er 75 år eller eldre til å ta en oppfriskningsdose med koronavaksine. På grunn av økende smitte, og en mer smittsom variant av koronaviruset anbefaler regjeringen en ny oppfriskningsdose for alle som er 75 år eller eldre. I tillegg anbefaler de oppfriskningsdose for beboere på sykehjem. Anbefalingen gjelder fra 1. juli. Krødsherad kommune har startet organiseringen av arbeidet med vaksineringen.

Krødsherad Frivilligsentral tar ferie, dørene åpnes igjen i uke 33.

Fra høsten 2022 vil sentralen være åpent mandager og torsdager.

Hold av fredag 9 september! Da vil det bli offisiell åpning av Krødsherad Frivilligsentral - Alle er velkomne

Det blir musikk, servering og overraskelser mellom kl. 17.00 - 19.00. 

God sommer!

Utbyggingsavtale for Norelia med bakgrunn i gjeldende reguleringsplan Norelia, PlanID 3046-106 er inngått og kunngjøres herved jf. Pbl. § 17-4.

Avtalen beskriver bl.a. ansvaret for opparbeiding og finansiering av offentlig infrastruktur (Gang/sykkelvei, VA-infrastruktur, returpunkt for kildesortert avfall) som detaljreguleringsplanen forutsetter opparbeidet ved utbygging av områdene.

Dokumentene fra kommunestyret sak 30/22 finnes via denne linken, eller fås tilsendt ved henvendelse til Krødsherad kommune.

 

Kommunestyret vedtok i kommunestyremøte 16.06.2022 detaljreguleringsplan for Norefjell Alpingrend, PlanId 3046-109, jf. Pbl § 12-12.

Avgjørelsen kan påklages etter pbl § 1-9 og forvaltningslovens kap. VI. Ev. klage skal framsettes skriftlig og sendes til Krødsherad kommune, Ringnesveien 10, 3536 Noresund, eller på e-post til post@krodsherad.kommune.no.

Klagefrist er 22.08.2022.