kommunestyresalen 30

Det blir livestreaming av kommunestyremøte torsdag den 13.12.18, fra kl 18:00.

Agenda for møtet:

Kl: 18:00: Møtestart

Ca Kl: 19:30: Pause med matservering

Ca Kl: 20:15: Møtet starter

Her finner du saksliste og møtedokumenter

Se kommunestyret direkte her

Her kan du se opptak av kommunestyremøte den 13.12

Vannmåler

Frist for vannmåleravlesning og innsending av skjema er 31.12.

Avlesningskort for vannmåler er nå sendt ut. På kortet er det forklart de ulike måtene å registrere målerstanden på. Du kan velge å fylle ut avlesningskortet og returnere dette pr post, eller du kan registrere avlesningen på nett ved å bruke lenken under.

Når du skal registrere din avlesning på nett, bruker du avtalenummer og målepunktID som er oppgitt på avlesningskortet.

Skjema for avlesning av vannmåler finner du her

Krødsherad kommune skilt

Formannskapets forslag til budsjett for 2019 samt økonomiplan for 2019-2022 er lagt ut til alminnelig ettersyn på kommunehuset i perioden 30.november til 13.desember 2019. Du kan også få innsyn i budsjettdokumentet her:

Inngang nede 3

Kommunehusets servicetorg vil være under ombygging fra 10.12.18. Dette resulterer i at vi må stenge hovedinngangen. Hovedinngang i perioden vil være inngangen nede fra parkeringsplassen. Midlertidig servicekontor vil også være nede ved inngangen.

Skilting med beskrivelser utenfor kommunehuset vil bli satt opp.

For besøkende med nedsatt funksjonsevne så anbefaler vi å ta kontakt på tlf: 32150000 før ankomst, dette gjelder kun i ombyggingsperioden.

For øvrige spørsmål ta kontakt på tlf: 32150000 eller på mail: krodsherad.kommune@krodsherad.kommune.no

Åpent møte om Noresund sentrum

Er vi som kryllinger klare for å ta nye grep for å gjøre Noresund til et attraktivt og framtidsrettet sentrum for fastboende, handelssted for alle og et interessant sted og stoppe om du er på gjennomreise?

egenberedskap - matvarer - 1

For å styrke beredskapen i samfunnet oppfordrer DSB alle til å være forberedt på å klare seg selv i tre dager. Denne uka får du en brosjyre i posten med konkrete forslag til hva du bør ha i hus.

Veiskilt

Vi får en del henvendelser som gjelder adressering, veinavn og tildeling av husnummer. Vi har nå oppdatert informasjon på nettsiden vår.

Her kan du lese mer om status og fremdrift i adresseringsprosjektet.

Noresund

Folkemøte med presentasjon av visjonen for Tettstedsutvikling Noresund - Kommunedelplan Norefjell 2019-2035 avholdes på kommunehuset mandag 3. des kl. 18.00-20.30. Velkommen!

vannkran 2 - foto Merete Holen

Teknisk sektor melder at det på onsdag 28.november vil bli korte perioder med redusert vanntrykk for abonnenter på Noresund i tidsrommet 10-14. Vannet kan også bli noe misfarget. Dette skyldes en kapasitetsprøve i forbindelse med nytt sprinkleranlegg på Kryllingheimen.

Vi beklager ulempene dette måtte medføre.

kommunestyresalen 30

På grunn av tekniske utfordringer så uteble dessverre live streamingen av kommunestyremøte den 22.11, men møtet ble filmet, og her finner du lenke til opptaket og møtedokumentene.