Skatteoppkrever

Krødsherad kommune leier for tiden skatteoppkrevertjeneste fra Skatteoppkreveren i Eiker. Skatteoppkreverkontoret i krødsherad er betjent annenhver tirsdag (oddetallsuker). Henvendelser kan rettes til Skatteoppkreveren i Eiker.

Har du spørsmål til Skattemeldingen (selvangivelsen)?

Torsdag 4. april legger skatteetaten ut skattemeldingen for 2018.

I skattemeldingen ser du en foreløpig beregning av skatten din, men den kan endres. Du kan ha

  • tilgodebeløp: det du skal ha igjen på skatten, eller
  • restskatt: det du må betale.

Det er opp til deg å sjekke at alt er i orden, og legge inn det du måtte ha av endringer som skatteetaten ikke har fått med seg: Aksjetap, boligsalg, inntekter fra utleie av eiendom, pendlerfradrag og lignende.

Første skatteoppgjør er ca 19. juni. Første mulige dato for utbetaling om du har penger tilgode er 19. juni. Du vil bli varslet på e-post/sms når skatteoppgjøret ditt er klart, så sjekk at kontaktopplysningene dine er oppdatert. 

Er du lønnsmottaker eller pensjonist, og leverer skattemeldingen på papir, får du skatteoppgjøret ditt tidligst i august.

Har du spørsmål til skattemeldingen må du kontakte Skatteetaten på tlf 800 80 000.

Endre kontonummer

Du får pengene igjen raskere hvis vi har riktig kontonummer. Innen 15. mai kan du sjekke og eventuelt endre kontonummeret ditt.

Ønsker du at pengene kommer inn på et annet kontonummer enn det som er oppgitt i den siste skattemeldingen din, kan du endre kontonummeret elektronisk:

https://www.altinn.no/skjemaoversikt/skatteetaten/kontonummerendring/

Tjenesten er kun tilgjengelig i perioden 04.04.2019 til 15.05.2019

Dersom du er for sent ute med å endre kontonummer elektronisk, kan du kontakte Skatteoppkreveren. Skatteoppkreveren har normalt mulighet for å endre kontonummeret frem til en uke før dato for skatteoppgjøret. I år vil det si den 12.06.2019. Skatteoppkreveren når du på tlf 32 25 10 00.

Kontaktinfo

Skatteoppkreveren i Eiker
E-post
Telefon 32 25 10 00