Utdeling av frivillighetsprisen 2022

Hvert år skal det deles ut en frivillighetspris som skal anerkjenne, synliggjøre og motivere frivilligheten i kommunen. 

Juryen har talt, blant 9 nominerte kandidater, er det Aud Landsverk som ble kåret til vinner av årets frivillighetspris i Krødsherad. Prisen ble delt ut under frivillighetsgallaen på Olympique i går torsdag 24.11.22. Varaordfører Andreas Kagiavas Torp stod for overrekkelsen. 

Frivilligheten er en enorm ressurs

 - Frivilligheten står sterkt i Krødsherad, utallige dugnadstimer blir lagt ned hvert eneste år gjennom frivilligheten. I mine øyne viser dette at vi som innbyggere i Krødsherad bryr oss om hverandre, og ønsker oss det beste for hverandre. Vi står på for hverandre og gjør hverandre gode. Frivilligheten i bygda er en enorm ressurs som ikke kan tallfestes eller verdsettes høyt nok, sier varaordfører Andreas Kagiavas Torp.  

Brenner for frivillighet

 - Aud Landsverk er en av våre frivillige som tar i ett tak. Hun har vært med på å vaske ned frivillighuset utvendig før maling, er sentral for å gjennomføre fredagsaktiviteten gågruppa, og bidro med praktisk hjelp under åpningen av sentralen. Videre er hun leder for Krødsherad Hagelag. Hun vanner, har etablert og tar ansvar for blomsterkassene utenfor Frivillighuset. Aud har lagt ned mange dugnadstimer på Villa Fridheim hvor hun har bidratt med både maling, hagearbeid og etablering av Heksehagen. Da det var manko på ledere på BARK (Barnas Røde kors) sin sommerleir, stilte hun selvsagt opp som leder. I 2021 hjalp Aud til når de trengte hjelp med registrering for Norefjellsmarsjen, sa varaordfører Torp i sin tale. 

Strekker seg langt

Aud er en person som strekker seg langt for å bidra der hun kan uavhengig av den foreningen hun er leder for. Dette har vært hennes kjennetegn i alle de år hun har bodd i bygda vår. (Hentet fra nominasjonsteksten)

Aud Landsverk er en verdig vinner av årets frivillighetspris i Frivilligåret 2022. Vi gratulerer så mye, det er vel fortjent.