TV-aksjonen 2020 WWF

Klikk for stort bildeTV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. I år går TV-aksjonen av stabelen 18. oktober.

2020 er et annerledes-år, også for TV-aksjonen. Samtidig som vi skal være med på dem store dugnaden for å unngå å spre smitte, er også TV-aksjonens tradisjonelle dugnad i full sving. Det blir et spennende år der vi oppfordrer folk til å bli digitale bøssebærere ettersom vi ikke kan gå fysisk fra dør til dør.

Det er årets 8.klassinger ved Krøderen skole sammen med ordfører som fronter årets aksjon i Krødsherad. Samtidig så vet vi at skolene og barnehagene også har mange ideer og tanker rundt hvordan de skal være med å bidra i årets aksjon. 

Her kan du lese mer om digitale bøsser

Her kommer litt praktisk informasjon om veien videre:
Tirsdag 15.september blir registreringsskjemaet for digitale bøssebærere tilgjengelig på blimed.no. Vi håper at din komité rekrutterer digitale bøssebærere i år og at vi sammen opprettholder TV-aksjonens brede engasjementet lokalt. Les mer om digitale bøsser på blimed.no/dbb.

Viktige datoer:
• 15.september: Rekruttering av digitale bøssebærere åpner
• 5.oktober: Digitale bøsser åpnes for innsamling, samtidig med kampanjestart i sosiale medier med hovedbudskap; «Bli digital bøssebærer»
• 18.oktober: Aksjonsdagen
• 1.november: De digitale bøssene avsluttes

Klikk for stort bilde