Samkjøring - SammeVei

Klikk for stort bildeDen 24.juni lanserte Brakar en spennende ny mobilitetstjeneste i Modum, Sigdal og Krødsherad. Med samkjøringsappen SammeVei vil du som sjåfør kunne få betalt for at noen sitter på med deg, og som passasjer får du sitte på med noen som skal samme vei til samme tid som deg. En perfekt match!

For å bli med i ordningen laster du ned appen SammeVei i AppStore eller Google Play og registrerer deg. Man registrerer deg som sjåfør eller passasjer, og angir når du har tenkt å reise. Mulige passasjerer eller sjåfører vil da komme opp som en match. Registrer deg og bidra til å skape et helt nytt mobilitetstilbud i sommer!

Passasjer betaler sjåfør 36 kroner (de første 36 kilometerne, deretter 1 krone per kilometer) for turen. Dette overføres automatisk via app, så det er ikke nødvendig å avtale pris eller ha med penger.

Sjåførene som legger ut turer får i tillegg betalt en belønning på 28 kroner (de første 36 kilometerne, deretter 0,8 kroner per kilometer) og får 10 kroner per tur de legger ut.

 

På Brakar sine nettsider finner du mer informasjon - les mer her