Prøve busstjenesten "Helt Frem" i vinterferien?

Med appen Helt Frem Norefjell kan du bestille transport med minibuss mellom Noresund, Norefjell Skisenter og Norefjell Ski & Spa hver dag i hele vinterferien. Fredag og lørdag kan du også bestille om Djupsjøen.

Helt Frem Norefjell er en bestillingstjeneste for persontransport, der du deler bussen med andre reisende som skal samme vei.

Helt frem appen - Klikk for stort bilde

Slik bruker du Helt Frem Norefjell

Last ned appen Helt Frem Norefjell på App Store eller Google Play. Første gang du tar i bruk appen registrerer du deg og oppretter en profil.

Prisen per reise er 100 kr for voksne og 50 kr for barn opp til 16 år. Du kan betale med Vipps eller med kort i appen. Dette må du gjøre før du går ombord.

Når reisen er bestilt, kan du følge med på kartet i appen og se at bussen nærmer seg hentestedet ditt.

Når du går på bussen, viser du bestillingsbekreftelsen i appen til sjåføren.

Når og hvor går bussen?

I vinterferien 2023 går bussen daglig mellom Noresund, Norefjell Skisenter og Norefjell Ski & Spa, samt Djupsjøen fredag og lørdag, med totalt 30 mulige holdeplasser å velge mellom på veien.

Avhengig av hvor du skal og når du ønsker å reise, er utgangspunktet at du kan velge tidspunkter mellom 06.30 og 23.15. Men fordi tidspunktene kan endres, henviser vi til å bruke appen for å se gjeldende tilgjengelighet.

Tips til reiseplanlegging

Det er mulig å planlegge reisen din fra Oslo, Hønefoss eller Drammen slik at den korresponderer med Helt Frem. Vi anbefaler å besøke nettstedene det er lenket til under og sjekke opp mot appen Helt Frem Norefjell hvilke tidspunkter du kan få korresponderende transport.

Entur

Med den nasjonale reiseplanleggeren Entur kan du planlegge reisen din, slik at dine reiser med Helt Frem passer med annen transport. På den måten kan du komme deg til fjells uten å måtte benytte eget transportmiddel.

Norefjellekspressen

Norefjellekspressen er en buss som går fra Oslo-Norefjell i ferier og helger gjennom vintersesongen. Bussen går daglig i vinterferien uke 8, fra og med mandag 20. februar til og med søndag 26. februar. Norefjellekspressen kjører også hver dag gjennom påsken.

Flyplass Shuttle Norefjell

Direktebuss mellom Oslo Lufthavn Gardermoen, Sokna og Geilo. Det er av- og påstigning for gjester som skal til/fra Norefjell på Sokna. En egen shuttle frakter gjester mellom Sokna og Norefjell. Bussen går i vintersesongen.

Les mer om helt frem tjenesten

Visitnorefjell.com

Norefjell.com