Foredrag om "Den usynlige rusen" på Krødsherad bibliotek den 25.april.

Gunn Seland, som selv er pårørende og mamma, har skrevet boka “Den usynlige rusen”. I boka står hun fram med sin familiehistorie. Nå kommer hun til Krødsherad bibliotek for å holde foredrag der hun forteller fra boka  “Den usynlige rusen" - å stå sammen i det.

Det er gratis inngang. 

Dato: 25.april 

Tid: 18:00 - 19:00

Sted: Krødsherad bibliotek, Krøderen. 

Illustrasjonsbilde - Klikk for stort bilde

Vet du om noen som har et problematisk forhold til rus? Har du et barn eller barnebarn som sliter? En nabo? Eller kanskje en venn? Har du kjent på følelser som skam, sorg og skyld? Du er ikke alene.

I denne boka står Gunn Seland fram med sin familiehistorie, for som hun sier: «Jeg tror det er viktig å dele. Man kommer ingen vei ved å 'ikke orke se', kjefte eller straffe. Den "usynlige" rusen er der likevel - bak dørene til folk i alle samfunnslag og aldre. Mitt håp er at når jeg forteller, kan andre kanskje også våge. Når vi deler historier og kunnskap om rus, blir vi sterkere og mindre redde når vi møter den.» Rus er rus selv om vi skiller mellom lovlige og ulovlige stoffer. Gunn Seland har skrevet boka  Den usynlige rusen og det er denne hun forteller fra i foredraget.

Gunn Seland er født og oppvokst på Hønefoss. Hun er utdannet sykepleier, og har tidligere vært leder for Landsforbundet mot stoffmisbruk, i dag Ivareta, avdeling Ringerike og omegn. Gunn Seland er selv pårørende og mamma. Gratis inngang.  Boka Den usynlige rusen er til salgs.

Se arrangementet på midtfylkebiblioteket.no