PIO-senteret har nylig åpnet en chat for barn og ungdom: «Noen på hjertet?». Chatten er for personer opp til 25 år, som har utfordringer eller bekymringer rundt sykdom hos noen nær dem. På chatten kan man anonymt, enkelt og trygt snakke med unge voksne i PIO-senteret.

Den er åpen hver tirsdag og onsdag klokken 16-20. 

Les mer om chatten her

I løpet av en måneds tid skal Kommune-Kari testes ut på Krødsherad kommunes hjemmeside. Kari er en chat-robot som døgnet rundt kan svare på spørsmål om kommunale tjenester. Her kan innbyggerne spørre om alt fra fristen for å søke barnehageplass, om en kan bygge veranda uten å søke og når svømmehallen er åpen.

På grunn av spyling av hovedvannledning i deler av Byåsen-Krøderen, må vi dessverre stenge vannet i Deres område.

Vannet stenges onsdag 16.Mai fra ca kl 08.00 og frem til ca kl 12:00.

Det anbefales å stenge egen stoppekran før kl 08:00. Når vannet er tilbake bør det tappes i en enkelt kran, utekran eller lignende (ikke blandebatteri) til å begynne med for å spyle ut groms og luft som kan forekomme etter avstenging.

Vi beklager ulempene dette medfører.

Noresund 14.Mai 2018

Krødsherad kommune v/Teknisk sektor, drift.

Vi informerer om at det ikke er noen rodeleder på rode nr 7. Det vil derfor ikke være en ansvarlig for organiseringen av dugnaden på denne roden. Oppmøtested er skoleplassen på Krøderen skole kl 18:00. Vi oppfordrer til at de som møter organiserer jobben på eget initiativ.


Lykke til.

 

Reguleringsplan for Norelia nedre legges ut til offentlig ettersyn ihht plan- og bygningslovens § 12 -10.

Høringsperioden er fra 27.04.2018 - 08.06.2018

 

Her finner du høringsbrevet med tilhørende dokumenter