Tilgjengelighet på kommunehuset fra og med 15.juni.  

Klikk for stort bildeKriseledelsen, i samråd med kommuneoverlegen, besluttet den 12.03.20 å stenge kommunehuset for ansatte og besøkende. I denne perioden har vi alikevel vært i tilnærmet full drift og tilgjengelig både på tlf og andre digitale flater.  

Ansatte i administrasjonen har gradvis returnert til kontorene på kommunehuset, og vi vil fremover praktiserer en kombinasjon av fysisk tilstedeværelse på kommunehuset og hjemmekontor. Dette vil vi fortsette med over sommeren og i første omgang frem til den 14.August.  

Dette innebærer at vi frem til da vil videreføre å holde hovedinngangen låst. Ønsker du et møte med en av oss, eller det er noe du ønsker hjelp til, så avtal dette på forhånd. Vi kan møtes fysisk, på telefon eller på digitale flater.  

Vi nærmer oss sommerferie og i månedene juni-august vil det måtte påregnes noe lenger saksbehandlingstid på grunn av ferieavvikling.  

Servicetelefonen er åpen mandag til fredag fra kl.09.00-14.00. 

Du når oss på tlf: 32 15 00 00.  

Her finner du oversikt over ansatte og kontaktinformasjon.  

Ta kontakt med servicetorget dersom du ikke finner ansatte og/eller kontaktinformasjonen du søker, så skal vi oppdatere informasjonen og hjelpe deg med å finne frem. 

Epost kan også sendes til krodsherad.kommune@krodsherad.kommune.no

Følgende digitale løsninger kan benyttes når du skal sende brev til oss: 

Vi henter og distribuerer fysisk post daglig, så du kan legge igjen brevpost i postkassen utenfor hovedinngangen til kommunehuset, eller sende det til følgende adresse: 

Krødsherad kommune 

Ringnesveien 10 

3536 Noresund